Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τα άθλια μηνύματα του ιεχωβά Τζήμερου σε ψηφοφόρους

Γελοιοποιείται καθημερινά ο παντελώς ανίκανος Τζήμερος με τα email που στέλνει σε ψηφοφόρους παρακαλώντας να τον ψηφίσουν.
Με ένα άθλιο email που εστάλη μαζικά προς πολίτες, ο κύριος Τζήμερος επιχειρεί να αποπροσανατολίσει το εκλογικό σώμα, λέγοντας πως το δίλημμα δεν υπάρχει πια, αφού η ΝΔ έχει φύγει πλέον πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις και δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται οι ψηφοφόροι , μήπως και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους να μην
ψηφίσουν ΝΔ και να στηρίξουν το κόμμα του.


Διαβάστε το email που έφυγε μαζικά:




"Πολλοί ψηφοφόροι μας επικοινώνησαν μαζί μας αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου για να μας πουν ότι θα δυσκολευτούν να μας ξαναψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Ο λόγος, η ανησυχία τους ότι η δυναμική που αναπτύχθηκε θα φέρει στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καρπωθεί το μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα. Για να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν Ν.Δ. (έστω και αν δεν είναι η προτίμησή τους) και δεν θα μας ξαναψηφίσουν.


Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει λυθεί. Το δίλημμα δεν υπάρχει πια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ν.Δ. προηγείται κατά 4-5 μονάδες. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από τα online στοιχήματα που εμφανίζουν άνετη νικήτρια των εκλογών τη Ν.Δ.


Λυτρωμένος εμφανίστηκε ένας φίλος μας μόλις πληροφορήθηκε τα τελευταία στοιχεία. "Από τότε που ψήφισα για πρώτη φορά το 1981, ψηφίζω πάντοτε ένα κόμμα για να μην εκλεγεί ένα άλλο. Για πρώτη φορά ψήφισα θετικά τον περασμένο Μάιο. Μίσησα τον εαυτό μου επειδή σκέφτηκα να ψηφίσω Ν.Δ. τον Ιούνιο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τα στοιχεία που ακούω δεν χρειάζεται. Θα ψηφίσω Δημιουργία Ξανά. Θα ξαναψηφίσω θετικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ανακούφισή μου!"


Σας παρακαλούμε να δια δώσετε το μήνυμα στους φίλους και γνωστούς σας. Τις επόμενες δύο ημέρες εξασφαλίστε δύο (2) νέους ψηφοφόρους για το συνασπισμό Δημιουργία Ξανά.


Είμαστε ο μόνος βαθιά μεταρρυθμιστικός πολιτικός συνδυασμός. Είμαστε οι μόνοι πραγματικοί υποστηρικτές της ελεύθερης οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Στην επόμενη Βουλή, όπου θα κυριαρχεί ο κρατισμός και ο λαϊκισμός, θα είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι της φιλελεύθερης παραγωγικής κοινωνίας. Θα είμαστε οι μόνοι που θα ζητούμε τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα για να δοθεί χώρος για την ανάπτυξη του παραγωγικού τομέα.


Καλή επιτυχία!

Συνασπισμός Δημιουργία Ξανά"

zouzouniblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...