Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η (made in USA) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στη Μ. Ανατολή και η αισχρή σιωπή των Αμερικάνων (σιωνιστών) χριστιανών

 
Από το blog THE CATHOLIC KNIGHT / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 
Μάλιστα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, με έδρα την Ουάσιγκτον, στηρίζει τους αντάρτες της Συρίας που εκτελούν συστηματικά (σκοτώνουν) Χριστιανούς στους δρόμους, στα σπίτια τους, και στις εκκλησίες τους. Σκοτώνουν... ιερείς και μοναχές, γυναίκες και παιδιά, και όλα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικάνους φορολογούμενους. Το άκουσες Αμερική; Τα χρήματα που κατέβαλε ο θείος Σαμ τον περασμένο Απρίλιο είναι τα χρήματα του αίματος. Ένα τμήμα τους χρησιμοποιείται για να βοηθηθούν οι φανατικοί μουσουλμάνοι να σκοτώσουν χριστιανούς. Πώς αισθάνεστε;
 
 
Ακούσατε τίποτα από τα mainstream μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα αυτό; Σιωπή! Τίποτα! Τα χείλη τους σφραγισμένα! Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεργάζεται με τους Μουσουλμάνους Αδελφούς. Για πιο λόγο; Με λίγα λόγια. Μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις (κυρίως επιχειρήσεις ενέργειας) θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής. Τα μουσουλμανικά έθνη που εργάζονται με αυτές τις εταιρείες ανταμείβονται πλούσια με πολλά χρήματα. Σκεφτείτε τη Σαουδική Αραβία, για παράδειγμα, ή το Κουβέιτ, ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα έθνη που αρνούνται να συνεργαστούν πάνε στη μαύρη λίστα και μόλις βρεθούν στην εταιρική μαύρη λίστα, δεν περνάει πολύς καιρός πριν καταλήξουν στη μαύρη λίστα του θείου Σαμ. Σκεφτείτε για παράδειγμα το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράν. Τώρα, πώς λειτουργεί ο θείος Σαμ. Πρώτον, στέλνει τη C.I.A. συγκεκαλυμμένα να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει αντάρτες που θα επιχειρήσουν μια «αλλαγή καθεστώτος» μέσω ενός πραξικοπήματος ή ενός εμφυλίου πολέμου. Δεύτερον, αν αυτό δεν λειτουργήσει, υπάρχει το ΝΑΤΟ ή ο ΟΗΕ να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, μέσω μιας εκστρατείας βομβαρδισμών. Τρίτον, αν αυτό δεν λειτουργήσει, ή εάν κάποια από αυτές τις δύο οργανώσεις δεν συνεργάζονται με το θείο Σαμ, εκείνος «πηγαίνει μόνος» με ένα «συνασπισμό προθύμων» και εγκαινιάζει μια υπό αμερικανική ηγεσία εκστρατεία βομβαρδισμών ή μια ολοκληρωτική εισβολή. Αν κοιτάξετε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή τα τελευταία 20 χρόνια, αυτό το σενάριο περίπου παίζει πάντα. Είναι μια προσέγγιση σε τρία στάδια. Ένα, δύο και τρία. Ελπίζουν ότι το πρώτο βήμα θα κάνει τη δουλειά του. Αν όχι, υπάρχει το βήμα δύο, και αν ούτε αυτό δεν λειτουργήσει, καλά, ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.
 
 
Αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποσταθεροποιήσουν ενεργά τη Μέση Ανατολή στην επιδίωξη της «ελευθερίας», αλλά η "ελευθερία" αυτή δεν σημαίνει την ελευθερία με την έννοια που εσείς και εγώ καταλαβαίνουμε. Λένε "ελευθερία" με την έννοια του να αφήσουν τους φανατικούς ισλαμιστές να αναλάβουν την εξουσία και να κυβερνήσουν τις χώρες τους, σύμφωνα με ό, τι ο θρησκευτικός τους ζήλος απαιτεί. Ήταν υπό την Κυβέρνηση του G.W. Μπους που λήφθηκε η απόφαση να συμμαχήσουν με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, τη ‘μητέρα’ όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή. Η ιδέα ήταν να «αλλάξουν τις πλευρές» να το πω έτσι, να βοηθήσουν τους Μουσουλμάνους να πάρουν αυτό που θέλουν, και σε αντάλλαγμα να ελπίζουν για τον περιορισμό της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν προνομιακή θέση στις τιμές του πετρελαίου με τις, υπό αμερικανική ηγεσία, διεθνείς εταιρείες. Η πίεση στο Ισραήλ να εγκαταλείψει την κατεχόμενη γη για ειρήνη ξεκίνησε σοβαρά υπό τον GW Μπους, και συνεχίζεται κάτω από την σημερινή κυβέρνηση Ομπάμα.
 
Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω αυτό. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι του Ομπάμα. Ούτε είναι του G.W. Μπους. Πιστέψτε με, αν ο Mitt Romney εκλεγεί, δεν θα κάνει απολύτως τίποτα για να το αλλάξει. Όχι, αυτό είναι ένα πρόβλημα της Ουάσιγκτον D.C.! Ονομάζεται "Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός", και πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο. Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν είναι κάτι νέο, και έχει μια μακρά ιστορία χρηματοδότησης από πολλά χρήματα στη Νέα Υόρκη και εταιρείες που καλύπτουν όλο το κόσμο από εκεί. 
 
 
Οι προεδρικές εκλογές δεν θα αλλάξουν τίποτα. Εάν γίνει ο Mitt Romney πρόεδρος δεν θα σταματήσει αυτό. Θα το κάνει, και, ενδεχομένως, με περισσότερο ζήλο από τον Ομπάμα και τον Μπους μαζί. Ποιος είναι το αρνί της θυσίας; Οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής, φυσικά! Από τη νέα αυτή αμερικάνικη πολιτική έχει δολοφονηθεί στη Μέση Ανατολή, τόσο μεγάλος αριθμός χριστιανών όσο είχε να δολοφονηθεί από την εποχή των σταυροφοριών! Στο Ιράκ, οι Αμερικανοί ήταν σίγουροι ότι οι Χριστιανοί θα ήταν ασφαλείς μέσα στην, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, δημοκρατία. Αντ’ αυτού, δολοφονήθηκαν χιλιάδες χριστιανοί, εκκλησίες βομβαρδίστηκαν (ενώ ήταν μέσα), και υπάρχει από τότε μια μαζική φυγή χριστιανών από το Ιράκ. Στην Αίγυπτο, η C.I.A. έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ενορχήστρωση των διαμαρτυριών και την ανατροπή του καθεστώτος εκεί. Αφότου ήρθε η δημοκρατία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, η Αίγυπτος έγινε ένα σφαγείο για τους Χριστιανούς. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν πολλοί χριστιανοί στη Λιβύη ώστε να γίνουν στόχος των ανταρτών που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και την  εκστρατεία βομβαρδισμού του ΝΑΤΟ. Τώρα, ο θείος Σαμ στρέφεται στη Συρία, εξοπλίζοντας τους αντάρτες, και χωρίς αμφιβολία χρησιμοποιώντας τη CIA για να τους εκπαιδεύσει και να συντονίσει τις επιθέσεις τους. Τι ακολουθεί; Το καθεστώς του Άσαντ δεν έχει πέσει ακόμα, και οι χριστιανοί ήδη σφάζονται στη Συρία. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα που θα χτυπήσει ο θείος Σαμ – το Ιράν. Πόσοι Χριστιανοί θα πεθάνουν εκεί, ως αποτέλεσμα του ιμπεριαλισμού των Γιάνκηδων;
 
Αμερικάνοι Ευαγγελικοί, θα πρέπει να ντρέπεστε. Βοηθήσατε με την υποστήριξή σας σε αυτό, με αυτόν τον εσχατολογικό τρελό Σιωνισμό σας. Κάθε χρόνο, στέλνετε εκατομμύρια δολάρια στο Ισραήλ, για τα πάντα, από τη βοήθεια των Εβραίων να εγκατασταθούν στα κατεχόμενα εδάφη, έως την ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα. Αδιαφορείτε για τα δεινά των χριστιανών αδελφών σας στην Παλαιστίνη, και τώρα αδιαφορείτε για τον πόνο τους στο Ιράκ, την Αίγυπτο και τη Συρία. Λέτε, "ο Ομπάμα να φύγει και να εκλέγει ο Romney!" Και δεν σας νοιάζει ότι  ο Romney θα κάνει ό, τι έκαναν στη Μέση Ανατολή ο Μπους και ο Ομπάμα, και πιθανόν πολύ περισσότερα! Ντροπή σε κάθε Αμερικάνο Καθολικό ο οποίος τόλμησε να υποστηρίξει την Ευαγγελικό σιωνιστικό (“πρώτα το Ισραήλ”) όραμα της Μέσης Ανατολής και με τον τρόπο αυτό, να κάνει τα στραβά μάτια σε ό, τι κάνει η Ουάσιγκτον στους χριστιανούς αδελφούς του εκεί.
Έχω αποκηρύξει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν την αναγνωρίζω πλέον, ως νόμιμη. Πρόκειται για μια τυραννική δικτατορία που ξεκίνησε το 1861 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Καταλαμβάνει το έθνος μου (Dixie) και χρησιμοποιεί τους πόρους μας και τους νέους άνδρες για να προωθήσει τα αυτοκρατορικά της σχέδια. Τώρα διώκει τους Χριστιανούς σε αμερικάνικο έδαφος, λέγοντας ότι τα παιδιά δεν μπορούν να προσεύχονται στο σχολείο τους και τα χριστιανικά φιλανθρωπικά ιδρύματα οφείλουν να παρέχουν αμβλώσεις και αντισύλληψη. Ενώ συνεχώς στηρίζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των χριστιανών στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω αυτή την κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα ανάθεμα. Είθε ο Θεός να σώσει τους χριστιανούς αδελφούς μου στη Μέση Ανατολή από τις σατανικές της φιλοδοξίες.
 
redskywarning.blogspot.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...