Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....!


Το νέο πακέτο μέτρων είναι έτοιμο προς ψήφιση. Και είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό. Μην σας αποχαυνώνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση(?) της δικής μας τροϊκας με την τροίκα του ΔΝΤ. Για τα μάτια του κόσμου είναι. ΟΛΑ είναι προαποφασισμένα !

Εδώ και μήνες μας έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια και έχουν διχάσει τον λαό σε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς, ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ δηλαδή. Το πιο παλιό κόλπο της εξουσίας για να αποπροσανατολίζει τις μάζες και να επιβάλλει αυτά που θέλει εν κρυπτώ. Το άσχημο είναι πως ενώ το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, το καταπίνουμε και αμάσητο ΟΛΟΙ !


Αύριο και μεθαύριο θα περάσουν και θα ψηφιστούν στη βουλή τα νέα μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

Η πλατεία Συντάγματος ( ειδικά ) αλλά και κάθε μεγάλη πλατεία σε όλη την επικράτεια θα πρέπει να να είναι ασφυκτικά γεμάτη. Δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ κομματική σημαία, κανένα ΠΑ.Μ.Ε, Γ.Σ.Ε.Ε, και λοιπά κουραφέξαλα που καπελώνουν συγκεντρώσεις. Πρέπει ΟΛΟΙ όσοι νιώθουν πως θίγονται από τα νέα απάνθρωπα μέτρα να βρίσκονται έξω από την Βουλή. ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ! Ούτε να ριμάξουν, ούτε να τα σπάσουν. Και αν εμφανιστούν οι γνωστοί παρακρατικοί που διαλυουν καθε μαζική συγκέντρωση, καλό θα είναι να απομονωθούν ΑΜΕΣΑ. Η αστυνομία ας κάνει το έργο της και ας τους πιάσει. 100 άτομα είναι κάθε φορα. Δεν χρειάζεται να ρίξουν χημικά και λοιπές αηδίες προκειμένου να διαλύσουν την συγκέντρωση. Απλά ας κυνηγήσει και ας τους πιάσει. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ! Βαρεθήκαμε να είμαστε στο ίδιο κακοστημένο έργο θεατές.....

Λοιπόν... Αν δεν είμαστε τουλάχιστον  1εκ - 1.5εκ ανθρώπων έξω απο τη Βουλή, αυτομάτως σημαίνει πως η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τους αγγίζουν τα μέτρα που εφαρμόζονται, τα θεωρούν σωστά και δεν τους καίγεται καρφάκι για την απόλεση της εθνικής μας κυριαρχίας και το ξεπούλημα τους εθνικού μας πλούτου. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

Μόνο οι άνεργοι, οι επίσημοι άνεργοι, ξεπερνούν τα 2εκ... ΄Έ που σκατά βρίσκονται ΟΛΟΙ αυτοί? Αν δεν κατακλείσουμε την Βουλη είμαστε ΑΞΙΟΙ της μοίρας μας...

Τους δίνουμε το δικαίωμα να γίνουν ακόμα πιο απάνθρωποι. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !



Dare Devil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...