Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Την κριτική δεν την δέχονται, γιατί είναι βουλευτές (κατήντησε βρισιά πλέον η λέξη) (ΒΙΝΤΕΟ)

γράφει η Εκάβη

"Είναι θέμα επιβίωσης ... Ούτε κλεφτρόνια θέλουμε να γίνουμε, ούτε απατεώνες σαν αυτούς εκεί κάτω τους 300. Ας έρθουν εδώ να δουν πως είναι η κατάσταση. Ζούνε στη χλιδή εκεί και σ'όλα τα καλά και στα ωραία ..."

Και εκεί δεν άντεξε ο βουλευτής και πέταξε το "Άντε ρε καραγκίοζη" χαμηλοφώνως. Δεν πάνε να τα πούνε αυτά με τον βιοπαλαιστή απέναντι τους όμως, ούτε χωρίς συνοδεία, και -Θεός φυλάξοι- πριν απο εκλογές!

Για την αλαζονεία του Βενιζέλου που βαράει το χέρι στο τραπέζι μπροστά σε κριτική που δέχεται το ξέραμε. Σταδιακά θα βλέπουμε και άλλους να ξεσκεπάζονται ένας ένας. 

Ως πότε, Έλληνα, θα ψηφίζεις τέτοια ανθρωπάκια;



Και για να μην ξεχνάμε .... δείτε το παρακάτω βίντεο απο το 00.26 - 01.00






 Και τέλος, ας δούμε και το άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 08 Μαΐου 2013 στην ιστοσελίδα newsbomb

Ο Γιακουμάτος σωματοφύλακας του Στουρνάρα


Την ώρα που οι ελληνικές οικογένειες στενάζουν από τα μέτρα και την αναλγησία του οικονομικού επιτελείου που εκτελεί αναντίρρητα τις εντολές της τρόικα, υπάρχουν πολιτικοί που μάλλον έχουν κόψει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα.

Δε μπορεί να εξηγεί αλλιώς η αδιαφορία για το στραγγαλισμό της μεσαίας τάξης αλλά και όσων δούλεψαν για χρόνια προκειμένου να καταφέρουν να αγοράσουν μία στέγη. Αυτά μάλλον αγνοεί και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως στηρίζει τον Υπουργό Οικονομικών, "βλέποντας" σαφή βελτίωση των δημοσιονομικών. Τώρα, πως ο κ. Γιακουμάτος θα εξηγήσει στους ψηφοφόρους του γιατί η ΔΕΗ απειλεί να τους κόψει το ρεύμα, είναι άλλο θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...